Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Φωτια Βυρωνασ - Byrwnas Fwtia Konta Sto 8eatro Braxwn Youtube, Σύμφωνα με την πυροσβεστική, το σημείο είναι ανάμεσα στον βύρωνα την καισαριανή, ενώ επιχειρούν 16 πυροσβέστες, 7 οχήματα και 1 ελικόπτερο.

Φωτια Βυρωνασ - Byrwnas Fwtia Konta Sto 8eatro Braxwn Youtube, Σύμφωνα με την πυροσβεστική, το σημείο είναι ανάμεσα στον βύρωνα την καισαριανή, ενώ επιχειρούν 16 πυροσβέστες, 7 οχήματα και 1 ελικόπτερο.. Ο υμηττός για άλλη μια φορά αντιμετωπίζει πρόβλημα με πυρκαγιά με την πυροσβεστική να βρίσκεται ήδη στο σημείο. Σύμφωνα με την ενημέρωση της πυροσβεστικής υπηρεσίας, η. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την πυροσβεστική υπηρεσία, δεν υπάρχει άμεσος κίνδυνος για κατοικίες, που. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, στο σημείο. Οι πρώτες εικόνες από το σημείο.

Υπό έλεγχο τέθηκε, η πυρκαγιά σε δασική έκταση στον βύρωνα αττικής. Φωτιά έχει ξεσπάσει στον υμηττό, σε δασάκι με χαμηλή βλάστηση. Ακόμη μία πυρκαγιά είναι σε εξέλιξη στην αττική, σε δασική έκταση στον βύρωνα, κοντά στην καισαριανή. Οι πρώτες εικόνες από το σημείο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την πυροσβεστική υπηρεσία, δεν υπάρχει άμεσος κίνδυνος για κατοικίες, που.

Ypo Meriko Elegxo H Fwtia Sto Byrwna Egkairh Parembash Ths Pyrosbestikhs Koinwnia News 24 7
Ypo Meriko Elegxo H Fwtia Sto Byrwna Egkairh Parembash Ths Pyrosbestikhs Koinwnia News 24 7 from www.news247.gr
Φωτιά έχει ξεσπάσει στον υμηττό, σε δασάκι με χαμηλή βλάστηση. Λίγο μετά τις 15:00 το μεσημέρι του σαββάτου, 28.10.2017, ξέσπασε φωτιά σε ένα παλιό σπίτι στον βύρωνα. Η πυροσβεστική για τη φωτιά. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, το σημείο είναι ανάμεσα στον βύρωνα την καισαριανή, ενώ επιχειρούν 16 πυροσβέστες, 7 οχήματα και 1 ελικόπτερο. Μεγάλη φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική έκταση στο τέρμα της οδού κλεισούρας, στον βύρωνα. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι σε δασική έκταση στον βύρωνα αττικής. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την πυροσβεστική υπηρεσία, δεν υπάρχει. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την πυροσβεστική υπηρεσία, δεν υπάρχει άμεσος κίνδυνος για κατοικίες, που.

Ενισχύονται οι δυνάμεις στην #πυρκαγιά στο τέρμα της οδού κλεισούρας στο βύρωνα αττικής.

#πυρκαγιά σε δασική έκταση πλησίον της οδού γρανικού στο βύρωνα αττικής. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου στην περιοχή του βύρωνα, στο τέρμα της οδού κλεισούρας, σημαίνοντας συναγερμό στην πυροσβεστική. Οριοθετήθηκε σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την πυροσβεστική η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι. Νεκρή μέσα στο σπίτι της στον βύρωνα, εντοπίστηκε μία γυναίκα το μεσημέρι της παρασκευής. Φωτιά έχει ξεσπάσει στον υμηττό, σε δασάκι με χαμηλή βλάστηση. Οι καπνοί έχουν «πνίξει» την ευρύτερη περιοχή, ενώ έφτασαν μέχρι και τα βόρεια προάστια. Υπό έλεγχο τέθηκε, η πυρκαγιά σε δασική έκταση στον βύρωνα αττικής. Λίγο μετά τις 15:00 το μεσημέρι του σαββάτου, 28.10.2017, ξέσπασε φωτιά σε ένα παλιό σπίτι στον βύρωνα. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, στο σημείο. Φωτιά έχει ξεσπάσει στον υμηττό, σε δασάκι με χαμηλή βλάστηση. Χάρη στην έγκαιρη επέμβαση των πυροσβεστικών δυνάμεων και την πολύτιμη αρωγή της πολιτικής προστασίας και της αστυνομίας δεν υπήρξε κίνδυνος για. Κινητοποιήθηκαν 20 πυροσβέστες με 9 οχήματα, 6 οχήματα μ.ε.τ.π.ε. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, το σημείο είναι ανάμεσα στον βύρωνα την καισαριανή, ενώ επιχειρούν 16 πυροσβέστες, 7 οχήματα και 1 ελικόπτερο.

Φωτιά ξέσπασε το πρωί της τετάρτης (λίγο μετά τις 11.30 π.μ.) στον βύρωνα, σε περιοχή κοντά σε σπίτια, πάνω από το θέατρο βράχων. Κινητοποιήθηκαν 20 πυροσβέστες με 9 οχήματα, 6 οχήματα μ.ε.τ.π.ε. Χάρη στην έγκαιρη επέμβαση των πυροσβεστικών δυνάμεων και την πολύτιμη αρωγή της πολιτικής προστασίας και της αστυνομίας δεν υπήρξε κίνδυνος για. Φωτιά έχει ξεσπάσει στον υμηττό, σε δασάκι με χαμηλή βλάστηση. Στις φλόγες ο βύρωνας και το κορωπί.

Fwtia Se E3eli3h Ston Ymhtto Sto Shmeio O Arxhgos Ths Pyrosbestikhs
Fwtia Se E3eli3h Ston Ymhtto Sto Shmeio O Arxhgos Ths Pyrosbestikhs from www.news247.gr
Η πυρκαγιά σήμανε συναγερμό στην πυροσβεστική, καθώς ο καπνός είχε «πνίξει» τις γύρω περιοχές και η φωτιά έκαιγε τα πάντα. Φωτιά έχει ξεσπάσει στον υμηττό, σε δασάκι με χαμηλή βλάστηση. Κινητοποιήθηκαν 20 πυροσβέστες με 9 οχήματα, 6 οχήματα μ.ε.τ.π.ε. Στην κατάσβεση της φωτιάς συνδράμουν επίσης το μετπε (και εθελοντές. Στις φλόγες ο βύρωνας και το κορωπί. Η πυροσβεστική για τη φωτιά. Στο σημείο κινητοποιήθηκαν και επιχειρούν 62 πυροσβέστες, 22 οχήματα και δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων. Οι καπνοί έχουν «πνίξει» την ευρύτερη περιοχή, ενώ έφτασαν μέχρι και τα βόρεια προάστια.

Φωτιά έχει ξεσπάσει στον υμηττό, σε δασάκι με χαμηλή βλάστηση.

Συνολικά επιχειρούν 62 #πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 22 οχήματα, το μετπε, 5 ε/π και 1 α/φ. Σε πλήρη εξέλιξη είναι μεγάλη φωτιά που ξέσπασε, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Φωτιά ξέσπασε το πρωί σε διαμέρισμα στον βύρωνα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί μία ηλικιωμένη γυναίκα. Ακόμη μια φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη στην αττική, στο βύρωνα, κοντά στην καισαριανή. Νεκρή μέσα στο σπίτι της στον βύρωνα, εντοπίστηκε μία γυναίκα το μεσημέρι της παρασκευής. Οριοθετήθηκε σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την πυροσβεστική η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι. Οι καπνοί έχουν «πνίξει» την ευρύτερη περιοχή, ενώ έφτασαν μέχρι και τα βόρεια προάστια. #πυρκαγιά σε δασική έκταση πλησίον της οδού γρανικού στο βύρωνα αττικής. Φωτιά ξέσπασε το πρωί της τετάρτης (λίγο μετά τις 11.30 π.μ.) στον βύρωνα, σε περιοχή κοντά σε σπίτια, πάνω από το θέατρο βράχων. Η φωτιά καίει δασική έκταση και ξερά χόρτα και σύμφωνα με την πυροσβεστική δεν εμπνέει ανησυχία. Λίγο μετά τις 15:00 το μεσημέρι του σαββάτου, 28.10.2017, ξέσπασε φωτιά σε ένα παλιό σπίτι στον βύρωνα. Αμέσως κινητοποιήθηκαν 40 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 12 οχήματα, το μετπε και 2 ε/π, και εθελοντές πυροσβέστες. Στις φλόγες ο βύρωνας και το κορωπί.

Δεν έχουν να αντιμετωπίσουν μόνο την πυρκαγιά στη σταμάτα οι δυνάμεις της πυροσβεστικής καθώς πριν λίγο εκδηλώθηκε ακόμα μία, αυτή τη φορά… στα σύνορα του βύρωνα με την καισαριανή. Σύμφωνα με την ενημέρωση της πυροσβεστικής υπηρεσίας, η. Υπό μερικό έλεγχο βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα πυρκαγιά στον βύρωνα, κοντά στην οδό γρανίκου, στην περιοχή πάνω από το θεάτρου βράχων. Ακόμη μια φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη στην αττική, στο βύρωνα, κοντά στην καισαριανή. Οι καπνοί έχουν «πνίξει» την ευρύτερη περιοχή, ενώ έφτασαν μέχρι και τα βόρεια προάστια.

Qrlasvnn9 Lljm
Qrlasvnn9 Lljm from media.enikos.gr
Πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη στον βύρωνα σε δασική έκταση προς καισαριανή. Κινητοποιήθηκαν 20 πυροσβέστες με 9 οχήματα, 6 οχήματα μ.ε.τ.π.ε. Η φωτιά όπως φαίνεται από την περιοχή της ηλιούπολης: Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στο τέρμα της οδού κλεισούρας στον βύρωνα αττικής. Δεν έχουν να αντιμετωπίσουν μόνο την πυρκαγιά στη σταμάτα οι δυνάμεις της πυροσβεστικής καθώς πριν λίγο εκδηλώθηκε ακόμα μία, αυτή τη φορά… στα σύνορα του βύρωνα με την καισαριανή. Φωτιά έχει ξεσπάσει στον υμηττό, σε δασάκι με χαμηλή βλάστηση. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, το σημείο είναι ανάμεσα στον βύρωνα την καισαριανή, ενώ επιχειρούν 16 πυροσβέστες, 7 οχήματα και 1 ελικόπτερο. Με 12 πυροσβέστες, 1 ε/π καθώς και εθελοντικά οχήματα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ξέσπασε μικρής έκτασης πυρκαγιά σε ένα ισόγειο διαμέρισμα, που βρίσκεται επί.

Η πυροσβεστική για τη φωτιά. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι σε δασική έκταση στον βύρωνα αττικής. Ακόμη μία πυρκαγιά είναι σε εξέλιξη στην αττική, σε δασική έκταση στον βύρωνα, κοντά στην καισαριανή. Το σπίτι βρίσκεται στην οδό βουτζά, πολύ κοντά στην συμβολή της με τον κεντρικό δρόμο της περιοχής, την χρυσοστόμου. Η πυρκαγιά σήμανε συναγερμό στην πυροσβεστική, καθώς ο καπνός είχε «πνίξει» τις γύρω περιοχές και η φωτιά έκαιγε τα πάντα. Ξέσπασε σε δασική έκταση κοντά στο θέατρο βράχων και το κοιμητήριο της περιοχής. Αμέσως κινητοποιήθηκαν 40 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 12 οχήματα, το μετπε και 2 ε/π, και εθελοντές πυροσβέστες. Ο υμηττός για άλλη μια φορά αντιμετωπίζει πρόβλημα με πυρκαγιά με την πυροσβεστική να βρίσκεται ήδη στο σημείο. Φωτιά σε σταμάτα και βύρωνα αττικής. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την πυροσβεστική υπηρεσία, δεν υπάρχει. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, το σημείο είναι ανάμεσα στον βύρωνα την καισαριανή, ενώ επιχειρούν 16 πυροσβέστες, 7 οχήματα και 1 ελικόπτερο. Η φωτιά έχει κάψει 40 στρέμματα. Φωτιά ξέσπασε το πρωί σε διαμέρισμα στον βύρωνα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί μία ηλικιωμένη γυναίκα.